۸ مهر ۱۳۹۳، ۸:۵۹

امام جمعه زاهدان:

بهره‌برداری از سواحل مکران نقش بسزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد

بهره‌برداری از سواحل مکران نقش بسزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد

زاهدان-خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو عزم و اراده ملی است اظهار داشت: پتانسیل‌های بندر چابهار و بهره‌برداری از سواحل مکران با تکیه بر دانش بومی نقش بسزایی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و مطالبات مقام معظم رهبری دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی روز دوشنبه در دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد صنعتی، تجاری چابهار بیان داشت: برای تحقق مطالبات مدنظر مقام معظم رهبری در این راستا باید اقتصادی درون‌زا و علمی را با اتکا به نیروها و متخصصان بومی شکل داد.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت سواحل مکران و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های این سواحل در زمینه حمل و نقل و ترانزیت بیان داشت: برنامه‌ریزی و بهره‌برداری شایسته از این پتانسیل‌ها می‌تواند نقش بسیار قابل توجهی در رفع وابستگی‌ها و تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشد.

نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران، نعمتی الهی است که به بهای ایثار و پایمردی شیرزنان و دلیرمردان بسیاری به دست آمد که خود گذشتگی‏‌ها و ایثارگری‏‌ها ی انها منتج به آرامش و امنیت کشور در این برهه از زمان شده است.

وی افزود: ایثار و شهادت به عنوان فرهنگی ارزشی همه جریان‏‌ها و مسائل دیگر کشور را تحت‌الشعاع قرار داده و ما نیز با عزمی ملی و مدیریتی جهادی همانطور که در دوران جنگ به منصه ظهور نشاندیم در حال حاضر نیز باید برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی، اقدام به شناسایی موانع و هموارسازی راه اقتصادی کینیم.

ایجاد اشتغال بیش از 50 هزار نفر در چابهار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدن بیان داشت: صنایع و مجتمع های بزرگ همچون پتروشیمی و شهرک های صنعتی واقع شده در این منطقه امکان ایجاد اشتغال برای بیش از 50 هزار نفر را فراهم خواهد ساخت.

حامد علی مبارکی اظهار داشت: ایجاد شهرک‌های صنعتی در قالب صنایع غذایی، سبک شیمیایی، سلولزی، کارگاهی، ادوات ساختمانی، گوشت و فرآورده‌های آن، نساجی و چرم، مواد معدنی، شهرک شیلاتی، شهرک تعمیرگاهی و بازسازی، الکترونیک، خودرو، صنایع فلزی، دارویی و بهداشتی، پتروشیمی و فولاد از جمله ظرفیت ها و پتانسیل های مهم و در حال شکل گیری در منطقه است که زمینه جذب بسیاری از جوانان منطقه را فراهم خواهد ساخت.

وی گفت: توسعه صنعت، پیگیری ایجاد خط لوله صلح گاز، تجمیع واحدهای اداری سازمان و ایجاد پنجره واحد، استفاده بهینه از سردخانه 4 هزار و 500 تنی منطقه برای نگهداری میوه‌ها و محصولات کشاورزی و برنامه‌ریزی برای تبدیل شدن این منطقه به هاب شیلات کشور از جمله برنامه‌هایی است که به صورت جدی در این منطقه دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: توسعه اسکله‌های شهید بهشتی و شهید کلانتری و لایروبی آنها برای بالا بردن ظرفیت پهلوگیری کشتی‌های بزرگ و الحاق این دو اسکله به منطقه آزاد چابهار در این مدت انجام شده است و تا سال اینده ظرفیت تخلیه و بارگیری افزایش می یابد.

مبارکی یادآور شد: کشورهای محصور در خشکی و در آسیای میانه می‌توانند با بهره‌گیری از بندر چابهار کالاهای خود را صادر و علاوه بر آن از سایر ویژگی‌های بندر چابهار برای بالا بردن توان ترانزیتی خود استفاده کنند.

وی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم تا فعالیت فرودگاه چابهار شبانه‌روزی شود و هدف ما در این سازمان یافتن راهکارهایی برای فعال‌سازی و توسعه حمل و نقل و ترانزیت در محور شرق با استفاده از حداکثر ظرفیت‌ها و امکانات موجود آن با یک عزم ملی و مدیریت جهادی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

 

 

 

 

کد خبر 2380580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha